Selecteer een pagina

Coaching

Soms is het fijn wanneer iemand een tijdje met je meekijkt en je helpt zodat je weer beter in je vel komt te zitten, je meer rust ervaart en je meer zelfvertrouwen en eigenwaarde voelt. En hoe fijn is het om tools te krijgen die je de rest van je leven kunt gebruiken!

De voordelen van het volgen van mijn coaching:

 • Je krijgt tools om meer rust te creëren in je dagelijks leven.
 • Je krijgt meer eigenwaarde en zelfvertrouwen.
 • Je krijgt zicht op je energienemers en je energiegevers en hoe je dit in balans kan houden.
 • Je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam.
 • Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en handelen en hoe je dat kan veranderen.
 • Je leert kritische gedachten over jezelf los te laten.
 • Ik laat je inzien dat jij de belangrijkste persoon bent in jouw leven.
 • Volledige zelfacceptatie.
 • Je leert om jou grenzen aan te geven en te luisteren naar datgene wat jij voelt.
 • Je komt meer in verbinding met je hart.

Mijn werkwijze

We starten het coachingtraject met een gratis intakegesprek, telefonisch of in mijn praktijk in Breda. In dit gesprek kunnen we kennis maken met elkaar en luister ik naar je verhaal. Dit gesprek is voor jou om te kijken of je met mij dit proces wilt aangaan en dit gesprek is voor mij om te kijken of ik je echt kan helpen. Voelt het voor beide oké, dan bekijken we welk traject het beste bij jou past en plannen we de individuele sessies in.

 

We kijken waar je op dat moment staat, wat zijn je verlangens en wat wil je graag veranderen? Vanuit rust en ontspanning kom je weer in verbinding met jezelf en wie je werkelijk bent om vandaar uit stappen te maken en te groeien. In die stappen inspireer ik je, ondersteun ik je en moedig ik je aan. Je hoeft het immers niet alleen te doen!

 

Deze mensen gingen je voor:

Lees de ervaringen van mensen die al eerder bij mij coaching hebben gevolgd.

 

Bij Mireille voel ik me vertrouwd en ben ik ontspannen. Ze geeft goede opdrachten om je bewust te zijn waar je stress in je lichaam zit en met welke oefeningen je dit kunt verminderen.” 

A.

Docent in het VO

Na de sessies van Mireille heb ik altijd meer rust in mijn hoofd. Ik weet nu ook hoe ik bij drukte meer innerlijke rust kan ervaren. Ik ben me bewust van wat goed voor me is en wat ik beter kan laten.” 

Yannick

Student

Keuze uit 3 trajecten:

Eerste hulp bij stress 

 • Binnen 1 maand afgerond
 • 3x 1-op- 1 sessies
 • sessie duurt 60 minuten
 • online of in de praktijk

€249

Van stress naar happiness 

 • 3 maanden traject
 • 6x 1-op-1 sessies
 • sessie duurt 60 minuten
 • tweewekelijkse coachcall
 • online of in de praktijk

€495

Van stress naar happiness XL 

 • 6 maanden traject
 • 10x 1-op-1 sessies
 • sessie duurt 60 minuten
 • tweewekelijkse coachcall
 • online of in de praktijk

€795

Het is bij alle trajecten mogelijk om in termijnen te betalen.

Volg mij
Mobiel

06-40681870

Adres

Overaseweg 220

4836BD Breda

Email

info@mireillesmits.com

KVK nummer

78596599