Selecteer een pagina

Welkom bij Mireille Smits: plek voor innerlijke rust, balans en creativiteit! 

Verlang jij naar…

meer tijd en rust voor jezelf?  Sta je open voor persoonlijke ontwikkeling? Vind je het leuk om creatief of kunstzinnig bezig te zijn? Of zoek je misschien een coach? Als je op de bovenstaande vragen een enthousiaste JA!!!! hebt geantwoord, lees dan zeker verder!

Gratis E-book

Ontvang mijn GRATIS E-book waarin ik mijn 7 tips voor meer rust in je hoofd deel. Heb je interesse? Druk op onderstaande knop om het boek aan te vragen!

Art & Soul

Ben jij al lid van mijn Facebookgroep:
Art & Soul | Creeren vanuit je hart en ziel ?

Klik op de knop hieronder om gratis lid te worden.

 

 

Mijn aanbod

Ik heb een gevarieerd aanbod waarmee je met je persoonlijke onwikkeling op allerlei manieren aan de slag kunt gaan. Kijk hieronder naar wat er allemaal mogelijk is. 

Creatieve workshops en inspiratiedagen

Verlang je naar meer ME-TIME en creativiteit?  Dan zijn mijn creatieve workshops en inspiratiedagen wellicht iets voor jou. Klik hieronder op de Agendaknop om te zien wat er op de planning staat.

Coaching

Soms is het fijn wanneer er iemand een tijdje met je meekijkt en je helpt zodat je daarna weer beter in je vel zit. Ik bied 1-op-1 coaching aan, online of in mijn praktijk in Breda. Klik op de knop hieronder om er meer over te lezen!

Over Mireille

Ik ben 52 jaar, getrouwd en moeder van twee volwassene kinderen. Naast mijn praktijk aan huis in Breda (langs het prachtige Mastbos) werk ik parttime als docent in het middelbaar onderwijs. Lange tijd woonde ik in de VS, waar ook mijn kinderen geboren zijn, nu woon ik alweer 20 jaar in Nederland. Mijn passies zijn tekenen en schilderen, fietsen langs de NL rivieren en bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Volg mij
Mobiel

06-40681870

Adres

Overaseweg 220

4836BD Breda

Email

info@mireillesmits.com

KVK nummer

78596599