Selecteer een pagina

Over Mireille

Negen jaar geleden kreeg ik een ernstige hersenaandoening. Dit was een flinkeĀ wake-up call voor mij en hierdoor kwam ik bewuster in het leven te staan. Al snel realiseerde ik me dat het anders moest, ik had te lang doorgerend en was de verbinding met mezelf totaal kwijtgeraakt. Als alleenstaand moeder met een drukke baan in het onderwijs had ik veel rollen te vervullen en ging ik maar door, had mezelf op de laatste plek gezet en stond ik op standje overleven. Ik zat niet goed in mijn vel, ervaarde veel stress, werd onzeker en raakte helemaal uitgeput.

Bewustwording

Toen ik realiseerde dat mijn leven anders moest, is mijn pad naar bewustwording begonnen. Ik verdiepte me eerst in voeding. Wat stopte ik eigenlijk in mijn mond en wat had mijn lichaam nodig? Ik leerde alles over hoe ik mijn lichaam kon gaan voeden in plaats van vullen. Mijn lichaam reageerde meteen en ik verloor gewicht en kreeg meer energie.
Mijn persoonlijke ontwikkeling ging verder, ik ging dagelijks mediteren en ik verdiepte me in mindfulness, mindset en beeldende therapie. Via mijn baan in het onderwijs kon ik een studie voor stress en burn-out coach gaan volgen.

Coachpraktijk

Door mijn eigen levenservaringen en de nieuwe kennis en vaardigheden die ik had geleerd kon ik mijn collega’s in het onderwijs gaan helpen met hun stressklachten. Dit ging zo goed en gaf me zoveel voldoening dat ik besloot dit voor iedereen beschikbaar te maken en ben ik mijn eigen coachingspraktijk gestart.

Volg mij
Mobiel

06-40681870

Adres

Overaseweg 220

4836BD Breda

Email

info@mireillesmits.com

KVK nummer

78596599